ARKANOVA TIGRICA Admin
Број порука : 301 Join date : 16.06.2008 Age : 34 Локација : Zьrich-Kraljevo
| Наслов: Knjige o ARKANU Thu Jun 19, 2008 10:42 pm | |
| Knjiga: Komandant Arkan Marko Lopusina Komandant Arkan Hrabrost su mu svi priznavali i zbog toga su ga postovali. Zudnja za slobodom mu je bila karakterna osobina. Iz svih zatvora u koje je stavljan je pobegao. Imao je energiju koja mu je davala za pravo da govori da je bolje ziveti jedan dan kao lav nego sto godina kao crv. I ziveo je kao lav! Sve ostalo mu je stavljano pod znak pitanje, pa i sama smrt. Sociolozi su govorili da je Arkan bio novi srpski junak, Milos Obilic dvadesetog veka. Kriminolozi su ga dozivljavali kako poslednjeg dona jugoslovenskog podzemlja, a patriote kao branioca srpskog naroda. Za njegovu porodicu Zeljko Raznatovic je bio sin, brat, muz, otac i deda. Opis: Ima ljudi u Jugoslaviji koji jos ne veruju da je Zeljko Raznatovic mrtav. Vise puta mi se desavalo da me pojedine zene direktno pitaju da li znam gde se Arkan skriva u Grckoj. Cak je i Vladimir Dziro, istrazitelj Tribunala u Hagu jednom prilikom javno izjavio da se ni u Hagu ne veruje da je Zeljko Raznatovic Arkan ubijen. Ovaj detalj danas, godinu dana od atentata na Zeljka Raznatovica, govori dovoljno o snazi mita o Arkanu. Hrabrost su mu svi priznavali i zbog toga su ga postovali. Zudnja za slobodom mu je bila karakterna osobina. Iz svih zatvora u koje je stavljan je pobegao. Imao je energiju koja mu je davala za pravo da govori da je bolje ziveti jedan dan kao lav nego sto godina kao crv. I ziveo je kao lav! Sve ostalo mu je stavljano pod znak pitanje, pa i sama smrt... Sadrzaj: UVOD SLUCAJNA SMRT CECINA KRVAVA HALJINA SANJAO SAM ARKANOVU SMRT OPROSTAJ OD HEROJA DECAK ZVANI HIBRID TAJANSTVENI COVEK SRPSKE DELIJE POLITICKI ZATVORENIK U HRVATSKOJ GARDA JE RODJENA OD RATNIKA DO POLITICARA KAKO SU SE VOLELI SVETLANA I ZELJKO BEZ MEDENOG MESECA ZIVOT BEZ ZELJKA SRPSKA SVADBA U PESKARI BEZ ZLOCINA DINASTIJA RAZNATOVIC ZELJKOVI MRTVI PRIJATELJI SMRT U BEOGRADU ARKANOVE UBICE SA OBALE DRINE SVADJE OKO TESTAMENTA Literatura Biografija Arkane, Srbine! (Zivorad Lazic) Opis: Navescemo vam samo neke od naziva poglavlja koja se nalaze u sadrzaju knjige, a vi cete onda sami izvesti sve zakljucke: - Kazino - Poslasticarnica Ari - Vukovarska memla - Erdut - Prvo iskustvo i prva izdaja - Dogodilo se u Sarvasu - Dobrovoljac Vasa Eskicevic - Sahrana - Uoci 1993. - Dalmacija - Svecanost u Interkontinentalu Knjiga obiluje fotografijama u boji, koje prikazuju Arkana u poseti ranjenicima, na Kosovu, s vencanja, na Velebitu. | |
|
ARKANOVA TIGRICA Admin
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Sun Jul 06, 2008 8:38 pm | |
| treba procitati i jednu i drugu knjigu | |
|
Somi
Број порука : 18 Join date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Fri Jul 11, 2008 3:10 pm | |
| Занима ме где могу да набавим ове две књиге? | |
|
DJOLE_ARKAN Admin
Број порука : 926 Join date : 19.05.2008 Age : 44 Локација : SRBIJA
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Fri Jul 11, 2008 5:40 pm | |
| Komadant Arkan knjiguimas skoro po svim knjizarama a ako nemaju samo naruci
ja sam imo nekoliko ali sam podelio ostala mi je samo jedna knjiga | |
|
Somi
Број порука : 18 Join date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Fri Jul 11, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
ARKANOVA TIGRICA Admin
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Mon Aug 18, 2008 4:57 pm | |
| - DJOLE_ARKAN ::
- Komadant Arkan knjiguimas skoro po svim knjizarama
a ako nemaju samo naruci
ja sam imo nekoliko ali sam podelio ostala mi je samo jedna knjiga ja imam KOMANDANT ARKAN, a knjigu ARKANE,SRBINE NE MOGU NIGDE DA NADJEM | |
|
tigress
Број порука : 5 Join date : 01.04.2009
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Mon Jun 08, 2009 11:33 pm | |
| gde mogu da narucim ove knjige | |
|
DJOLE_ARKAN Admin
Број порука : 926 Join date : 19.05.2008 Age : 44 Локација : SRBIJA
| Наслов: Re: Knjige o ARKANU Mon Jun 08, 2009 11:55 pm | |
| ima u svakoj knjizari ili kod ljudi koji prodaju pokretne knjizare
neznam dalmoze da se naruci negde sigurno da moze | |
|