, , BOLJE ZIVETI JEDAN DAN KAO LAV, NEGO 100 GODINA KAO CRV, , JA ZIVIM KAO LAV, , |
|
| PESME O ARKANU | |
| | Аутор | Порука |
---|
ARKANOVA TIGRICA Admin
Број порука : 301 Join date : 16.06.2008 Age : 34 Локација : Zьrich-Kraljevo
| Наслов: PESME O ARKANU Sat Jul 05, 2008 1:51 pm | |
| ARKANOVE PESME
Arkanove Delije [Mp3] Svi za jednog, jedan za sve to su prave Delije Gde je jedan tu su svi, Arkanovi Tigrovi SRBIJA ... SRBIJA !!! Srpsku Slavu cuvaju, Srpske Zemlje brane Arkanovi Tigrovi delije bez mane (x2) Arkanove Delije to su hrabri momci Velike i Tigrovi, Srpski Dobrovoljci (x2) To su prave Delije, Dusmani to znaju Ne zale za Srbiju i zivota daju (x2) Arkanove Delije to su hrabri momci Velike i Tigrovi, Srpski Dobrovoljci Arkanove Delije to su hrabri momci Velike i Delije, Srpski Dobrovoljci Ne brani se Srbija u kafani sine Nazdravi za Deliju dok za tebe gine (x2) Arkanove Delije to su hrabri momci Velike i Tigrovi, Srpske Dobrovoljci (x2) Svi za jednog, jedan za sve to su prave Delije Gde je jedan tu su svi, Arkanovi Tigrovi SRBIJA ... SRBIJA !!!
Svetimir Ilic - Arkanove Delije
Hvala tebi Arkane [Mp3] Zaboravi necu one dane Kad su hteli da nas potamane Al' u vodu padose im snovi Jer dodjose Zeljkovi Tigrovi (x2) Hvala ti Arkane, bog ti dao srece Bjeljina te nikad, zaboravi nece (x2) Misli'li su s'name bice lako Kako kazu mora biti tako Pomogose nama hrabri borci Arkanove Srpski Dobrovoljci (x2) Hvala ti Arkane, bog ti dao srece Bjeljina te nikad, zaboravi nece (x2) Za zivote i moje i tvoje Doveo je on Tigrove svoje Da se bore ako treba ginu Za slobodu svakome srbinu (x2) Hvala ti Arkane, bog ti dao srece Bjeljina te nikad, zaboravi nece (x2) Hvala ti Arkane, bog ti dao srece (x4) Hvala tebi Arkane | |
| | | вук са дрине
Број порука : 11 Join date : 29.06.2008
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Sun Jul 06, 2008 12:59 am | |
| Tigrovi su tvoji umirali s nama i rame uz rame sa nama su bili podizali zastavu slobode sa nama nisu dali granica da bude na Drini
Hvala ti Zeljko , junace i tigre Sto Bratunac Srpski odbranio ti si ratovao s nama kad najteze bjese balijama Bratunac prepustio nisi
Ubise te oni sto ti zavide al u srcima nasim VECNO ZIVIS TIGRE | |
| | | ARKANOVA TIGRICA Admin
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Sun Jul 06, 2008 2:37 pm | |
| I AKO NISI SA NAMA TI SI NAM U SRCIMA TI SI NAS JUNAK ODAVNINA UVEK SI BIO I OSTACES PONOS SRBIMA MNOGI TE MRZE JER NIKAD NECE TEBI NI DO KOLENA BITI UVEK NAJBOLJI SI BIO SRPSKU ZELJU SI BRANIO ARKANE SRBIJU NIKAD NISI IZDAO SRCE TIGRA SI IMAO ZIVOT ZA SRBIJU NISI ZALIO ARKANE ZAUVEK U NASIM SRCIMA I MISLIMA SI TI TIGRE NE POBEDLJIVI | |
| | | ARKANOVA TIGRICA Admin
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Sun Jul 06, 2008 2:39 pm | |
| DA JE SVE KAO PRE DA ARKAN SA NAMA JE NIKO NE BI LOMIO SRCE SRBIJE SA SVOJOM GARDOM PONOSNO BI BRANIO NASU ZEMLJU NASE KOSOVO SA SVOJIM TIGROVIMA SVE BI RESIO NE BI DOZVOLIO DA NAM NEKO KOSOVO ODUZME VEC BI REKO „ KOSOVO PRIPADA SRBIJI, KOSOVO PRIPADA SRBIJI TO ZNAJTE SVI “ | |
| | | Somi
Број порука : 18 Join date : 11.07.2008
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Thu Aug 07, 2008 5:24 pm | |
| Pesma od Familije Srbskih Navijaca
ЖЕЉКО ЖИВИ
Београдска калдрма Још одзвања од стопа Тигра од кога тресла се Европа.
Име које звони У срцима, у глави Име које вечно ће Србија да слави.
Предатор у покрету Трагом нове жртве, Јунак под крилима Следи претке мртве.
Божјим призивом За историју рођен Изабр'о је вечност Часним крстом вођен.
Један једини Као Рус ледени, Као ватра жива Тона експлозива.
Не роди се нико Да заустави тигра, Његов дух ту је Србијом се шири...
Жељко живи! Жељко живи! Жељко живи!
Сунце ће да зађе И опет изађе, Ко ће тог јунака Србији да нађе.
За мене он Још увек ту је, Цео живот чекам Кораке да чујем.
И доћи ће нови Тигрови се враћају, Ал' један је Жељко Такви се не рађају.
Један је Аркан! Са страхом изговарају.
Само је један! С' пута му се склањају.
Један је Аркан! Као Синђелић Стеван.
Само је један! Као Обилић веран.
Један је Аркан! Прави и увек први.
Један једини Као Рус ледени, Као ватра жива Тона експлозива.
Не роди се нико Да заустави тигра, Његов дух ту је Србијом се шири...
Жељко живи! Жељко живи! Жељко живи!
Сунце ће да зађе И опет изађе, Ко ће тог јунака Србији да нађе.
За мене он Још увек ту је, Цео живот чекам Кораке да чујем.
Певала му Србија Мати што га родила, Комадант Аркан Наша звезда водиља...
Његова гарда Спремна је за Србију, Срца србских синова Немогу да убију.
И даље смо у строју Ко на заповест твоју, Спремни да умремо Хришћански у боју.
Jel ima neko celu onu pesmu koju Tigrovi pevaju u marsu sto ima i na filmovima o Arkanu, jedan deo je, Mi smo Srbi nek se zna zivela nam Srbija! To pevaju u magli...Ako neko ima bio bi vam zahvalan posto tu pesmu trazim vec duze vreme i niko nema celu a ja imam samo pola te pesme...? | |
| | | DJOLE_ARKAN Admin
Број порука : 926 Join date : 19.05.2008 Age : 44 Локација : SRBIJA
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Mon Aug 11, 2008 3:16 pm | |
| Komadante
Jos se trese zemlja cela od komadanta Sto ga pamte srbi svi po junastvu A vala I nepriljatelji
Volimo te a tako I treba Pamtimo te Srbija je mala A istorija nasa Sa junakom Kao sto si ti veca I lepsa
Bio si hrabar Jak I mudar Nikada napred uvek zamnom
To negovore svi Govorio si samo ti
Trude se da te kopiraju Da se stobom porede Ali to je zaista tesko Jedan je Komadant Arkan Jedan je Zeljko
Volimo te I dalje Tako ce I biti Necemo te mi nizasta na svetu zaboraviti | |
| | | DJOLE_ARKAN Admin
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Tue Aug 12, 2008 10:06 pm | |
| I kada nas napuste svi Tu ces biti uvek ti
Zaborave lako Ko su I sta su Zaborave oni Ali ne i ja Djole arkan sam ja To nek svako zna I tvoje ime se nezaboravlja
Isto je sve Vreme leti Godine se broje Ali to nebrine mene Jer uspomene zauvek postoje
Deca uce o 1389 Lazar razbio turke tako i treba Obilic ubi Murata Tako ce I o tebe neki novi klinci Komadante sutra da pisu I u srcima da cuvaju
Istorija I godine Knjige pisu Ne ni pisci ne ni vreme Vec narod i koji pamti svog neustrasivog Komadanta Arkana | |
| | | _KodoMAster_
Број порука : 156 Join date : 11.01.2009 Age : 36
| Наслов: Re: PESME O ARKANU Thu Jan 15, 2009 10:20 pm | |
| Srpska vojska to smo mi Svi u Boga vernici Dobrovoljci svi od reda Srpsku zemlju nikom ne dam Od kad sam se rodio Srbiju sam voleo Majka me je ucila Poštuj slavu svojega Srbija se budi sva Nije više pospana Od Kosovo nam bolna rana Sve za spokoj davnih dana Ko ce ljuti boj da bije Arkanove divizije Mi smo Srbi nek se zna Živela nam Srbija Srpska vojska to smo mi Arkanovi Tigrovi | |
| | | DJOLE_ARKAN Admin
| Наслов: NA NOVOM ALBUMU CECE RAZNATOVIC Mon May 11, 2009 9:10 am | |
| BICE PESMA KOJA NASA CECA POSVECUJE SVOM POKOJNOM SUPRUGU ZELJKU>>> OBJAVIO JE CASOPIS VECERNJE NOVOSTI PESMA SE ZOVE <<NEMA DUGE, POSLE TUGE Nema duge posle tuge, noćas je nebo na zemlji Zove me soba tvoja, jedino ja te vidim tu, tu kreće priča moja U mraku sedim na mestu gde si sedeo, čekam da život mi vrati što je uzeo Na srcu puca mi led, tamo se vidi dno, na njemu ti i ja sada smo zajedno. URL=http://img10.imageshack.us/my.php?image=mozceca.jpg] [/URL] | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: PESME O ARKANU | |
| |
| | | | PESME O ARKANU | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|