, , BOLJE ZIVETI JEDAN DAN KAO LAV, NEGO 100 GODINA KAO CRV, , JA ZIVIM KAO LAV, , |
|
| U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? | |
|
+6_KodoMAster_ вук са дрине Serbiangirl MaLeNa DJOLE_ARKAN ARKANOVA TIGRICA 10 posters | Аутор | Порука |
---|
ARKANOVA TIGRICA Admin
Број порука : 301 Join date : 16.06.2008 Age : 34 Локација : Zьrich-Kraljevo
| Наслов: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Wed Jun 18, 2008 11:07 pm | |
| Skoro svi imamo vise pesma u kojima se prepoznajemo... A vase pesme su... zasto bas te pesme...? | |
| | | DJOLE_ARKAN Admin
Број порука : 926 Join date : 19.05.2008 Age : 44 Локација : SRBIJA
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Jun 19, 2008 12:25 am | |
| | |
| | | Гост Гост
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Jun 19, 2008 12:46 am | |
| mogu da pronadjem sebe u svakoj cecinoj pesmi.Ali moja omiljena pesma od svih pesama,ta jedna pesma gde pronalazim sebe je "Idem samo pravo" od grupe CYA,a od stranih ta jedna pesma je "Because of you" od Kelly Clarkson...mada i pesma "one second" od nana nije losa!!!
Последњи изменио моника дана Fri Jul 04, 2008 4:32 pm. измењено укупно 1 пута |
| | | MaLeNa
Број порука : 31 Join date : 15.06.2008 Локација : Vienna
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Sat Jun 21, 2008 11:45 pm | |
| Ima mnogo pesama u kojim se prepoznajem naprimer dosta cecinih balada kao sto su Necu dugo ili Gore od ljubavi. Od Goge Sekulic premalo premalo ta pesma je ko pisana za mene a ima ih jos dosta | |
| | | ARKANOVA TIGRICA Admin
Број порука : 301 Join date : 16.06.2008 Age : 34 Локација : Zьrich-Kraljevo
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Mon Jun 23, 2008 12:52 am | |
| u mnogo mnogo pesama u svakoj Cecinoj pesmi pronalazim sebe, evo par CECA- VAZDUH KOJI DISEM, KUKAVICA,MRTVO MORE ima jos mnogo Cecinih a i VREME ZA LJUBAV ISTICE, isto tako pronalazim sebe u pesmi JEDINI JEDINA od Silvije & Nemanje | |
| | | DJOLE_ARKAN Admin
Број порука : 926 Join date : 19.05.2008 Age : 44 Локација : SRBIJA
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Mon Jun 23, 2008 1:19 am | |
| | |
| | | Serbiangirl
Број порука : 25 Join date : 20.05.2008 Age : 40 Локација : Kać
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Sun Jun 29, 2008 9:29 pm | |
| U 95% Cecinih pesama se pronalazim u potpunosti, zato i jeste moja ikona muzičkog sveta... Lepi grome moj, Ponuđen k'o počašćen, Idi dok si mlad, Lepotan, Pustite me da ga vidim..... Ma mogla bih nabrajati i nabrajati..... Ali tu je i Molitva - Marija Š., ili I will always love you - W. Houston | |
| | | вук са дрине
Број порука : 11 Join date : 29.06.2008
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Jul 03, 2008 10:53 pm | |
| Па где сам се ја задесио... све фолкери јбт..
песма у кој пронађем себе... има их доста.. највише добре народне.... | |
| | | _KodoMAster_
Број порука : 156 Join date : 11.01.2009 Age : 36
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Tue Jan 13, 2009 7:00 pm | |
| Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Zaveo si me, lepo si to znao ljubila sam te, srce si mi krao jasno mi je sve sad kad ostavljas me
Ref. Ja te volim, od ljubavi sva gorim paticu i plakacu, al' necu da molim ja svoje srce i sve sam ti dala a od tebe ni oprosti, ni hvala
Ja te ljubim, al' znam da te gubim jos uvek sanjam da srecna se budim s gorkim suzama, s mukom se bori umrecu radje, al' necu da molim
Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Zaklinj'o si se, ljubav obecav'o nadala sam se, snagu si mi dav'o kao nekad pre sanjala sam nestvarne sne
Uzeo si sve, lazi si mi dao izgubila sam sve i nije mi zao imala sam bar jedno ludo mastanje i zar
Ref.
Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam | |
| | | РСКрајина_Кобра
Број порука : 191 Join date : 02.06.2009
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Jun 04, 2009 11:20 pm | |
| У већини Цециних песама, а посебно у Бајиној "Кад сам био мали" и "Православац". | |
| | | jeca
Број порука : 465 Join date : 06.07.2008 Age : 33 Локација : Пожега-Србија
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Sun Jun 07, 2009 11:12 am | |
| Мина Костић"Старији си човек" Шако Поломента"Не може он да те има никад као ја" Већини Цециних песама..И има још ту песама,али не могу све набројати | |
| | | _KodoMAster_
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Wed Jun 10, 2009 10:10 pm | |
| Sasa Matic Kad ljubav zakasni
Da imam pravo na jos jednu zelju na onu koju zovu poslednju po prvi put ja znao bih sta zelim ja zeleo bih, zeleo bih nju
Da imam pravo na jos jedan poziv na ispovest pred Bogom poslednju ja znam i koga bih da zovem ja pozvao bih, pozvao bih nju
Sasa Matic Necu priznati
ni u mislima, ni u pismima ni u zeljama, ni u pesmama ni u ludilu, ni u bunilu da me napiju, da me ubiju
da mi plate, sve da mi nude da me muce, i da mi sude da me moli rodjena mati necu priznati
ni za nedelju, ni za godinu ni kad zaveje, ni kad ogreje ni kad zapevam, ni kad zaplacem ni kad ostarim, kad te prevarim | |
| | | jeca
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Fri Jun 12, 2009 9:52 am | |
| "Сутра када прође шта је ноћи мило, ти не причај друговима,шта је синоћ било, потајно ме љуби,заборави с места, ал не реци ником тајну нашег места. Опрости ми сузе,реци мала здраво, ал не реци никад да си са мном спаво.. Сутра када будем,сама и без тебе, нашу малу тајну ти чувај за себе, потајно ме љуби,заборави с места, ал не реци ником тајну нашег места...." | |
| | | ZELJKO_ZIVI_CCCC
Број порука : 105 Join date : 14.11.2008 Локација : Tudje necemo,Srbiju nedamo!
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Fri Jun 12, 2009 3:19 pm | |
| Guci,guci i dolce gabana dobar zivot jaca mi je strana imam porse vozim i ferari volim skupe stvari | |
| | | jeca
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Sat Jun 13, 2009 12:14 pm | |
| "...Ја живим дан за даном, сваки дугом испије и узалуд се надам да ће поћи на боље, ал када замиришеш на љубав онако како знаш, све преваре и сумње заборављаш.." | |
| | | moni91
Број порука : 128 Join date : 07.06.2009 Age : 33
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Sat Jun 13, 2009 3:19 pm | |
| evo nasla sam jos jedan stih u kome se pronalazim:
Frka - tajne
....zvezde nisu sjajne i tajne nisu tajne,ljubav prosla je kao za tren.... | |
| | | jeca
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Jun 25, 2009 3:17 pm | |
| "Умри мушки скоте,умри од срамоте..Још да ти носим кофере, док некој другој котујес, нисам ја рођена за то, боље даће мени Бог,даће мени Бог,.. Образом ти продала, никуд се нисам помакла, то што сам била искрена, шта сам добила за то,добила за то..Ти си увјек био звер,свима помало, мени највише.. Ти си увек био сам,себи довољан, да сузе обришеш.. Умри мушки скоте,умри од срамоте.." | |
| | | moni91
Број порука : 128 Join date : 07.06.2009 Age : 33
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Sun Jun 28, 2009 9:05 pm | |
| Ilda Saulic ~ Stani duso da te ispratim
Zadnju mi nadu odnosis sve je bilo uzalud, zasto ides srece ti? Nije valjda da si ljut? Mili Boze,zar je sve? ZAR JE BILO UZALUD?????? Stani duso da te ispravim Stani,preklinjem te ja Zadnji put bih da te zagrlim Zeljna sam te ostala Stani,ako srca imas ti Na pragu UMRECU ti ja BAR MI ZADNJU ZELJU ISPUNI! Ja sam to zasluzila!!! https://www.youtube.com/watch?v=rqpqngSZi_k
Funky G - E baš neću
Nista drugo meni nije vazno I NECU DA ZIVIM LAZNO JER VERNA SAM SRCU SVOM I neka zemlja se pomeri Dok ti srce ne zatreperi, Necu stati dok ga ne nadjem E bas necu, ne,necu E bas necu,necu Necu da posustanem i nikad da odustanem... SVASTA SAM PREBRODILA OD KAD SAM SE RODILA PORED SVEGA STO SAM PROSLA NIKAD OVDE NE BIH DOSLA DA NISAM TAKO PUNO SANJALA!!! https://www.youtube.com/watch?v=5XwCcxlRqng
Funky G-Pustite me
Tebe su mi zabranili Osudili me na beskrajnu samocu I tako tesko me ranili JA DA ZIVIM NITI MOGU NITI HOCU!!! Ma pustite me da idem Jer moje mesto je pored njega Ma pustite me da idem, Kada mi treba vise od SVEGA!!!https://www.youtube.com/watch?v=g5quM34GaKMFunky G - Tebi Tebi, Tebi sto predstavljas mi sve poklanjam srce,poklanjam sve svaki moj dah za tebe je...
https://www.youtube.com/watch?v=-ZHvQDPdK6UFunk G-Samo u Snu kako ova pesma donosi uspomene: SAMO U SNU LJUBAV POSTOJI ZA NAS, MNOGO TOGA SE IZGUBILO A OD SVEGA OSTADE STRAST(ili u mom slucaju STRAH!Daj Boze da cu ponovo moci da nekome verujem i da nekoga volim posle njega PSIHICKI UBIO!!!) https://www.youtube.com/watch?v=NS2_nJawdkE Energija-Suze
U magli trazim pravu istinu o nama nikada prolece meni vise nece doci I ova kisa znam nece proci Zasto moje suze teku sad? Kad nisi vise tu Pruzila sam mnogo toga tebi,ali uzalud Zasto moje suze teku sad??? Kad IZADAO SI ME odneo si ZANJE ZRNO SRECE I SVE MOJE SNE!!!https://www.youtube.com/watch?v=jce1oF87LWg | |
| | | jeca
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Aug 06, 2009 12:39 pm | |
| - jeca ::
- "Умри мушки скоте,умри од срамоте..
Још да ти носим кофере, док некој другој котујес, нисам ја рођена за то, боље даће мени Бог,даће мени Бог,.. Образом ти продала, никуд се нисам помакла, то што сам била искрена, шта сам добила за то,добила за то.. Ти си увјек био звер,свима помало, мени највише.. Ти си увек био сам,себи довољан, да сузе обришеш.. Умри мушки скоте,умри од срамоте.."
Песма као писана ѕа мене | |
| | | jeca
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Thu Aug 06, 2009 12:47 pm | |
| "Први степен лудила,на моје очи вараш ме, ни поштовања,али ни љубави, још једном сам промашила све.. Први степен лудила,колики их је био број, једна ил десет мање више,прећути одговор.. Вратио си ми за бурну прошлост и за све мушкарце, којима сам годинама,задавала ударце, Вратио си ми за свако мушко срце што сам згазила, вратио си ми,само с тобом нисам пазила." | |
| | | _KodoMAster_
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? Fri Oct 30, 2009 1:24 pm | |
| Grlica - Zeljko Samardzic Sta si to u meni nasla Moja mala grlice Sto su drumovi za mene
Za tebe su ulice Tebi treba neko snazan Neko jak i siguran
A ne covek kao ja Od umoran Nije tebi nocas mesto
U mom hladnom hodniku Da bi dosla do mog srca Ne znas tajnu lozinku
Tebi treba neko snazan Neko jak i siguran A ne covek kao ja
A ne covek kao ja Za jednu noc kraj mene Ti bi dala citav svet
A ja sve sve sto imam Za tvojih dvadeset i pet Za jednu noc kraj mene
Ti bi srusila svoj let A ja ni onda ne bi imao Tvojih dvadeset i pet | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? | |
| |
| | | | U kojoj pesmi prepoznajete sebe ili vas na nesto podseca? | |
|