| Sta upisati posle osnovne skole? | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
ARKANOVA TIGRICA Admin
Број порука : 301 Join date : 16.06.2008 Age : 34 Локација : Zьrich-Kraljevo
| Наслов: Sta upisati posle osnovne skole? Tue Jun 17, 2008 1:48 am | |
| Sta upisati posle osnovne skole, za kojismer se opredeliti je uvek bio problem. Sta bi po vasem misljenju trebalo nasa omladina posle osnovne da upise? | |
|
| |
anaboliQue
Број порука : 18 Join date : 27.05.2008 Age : 33 Локација : Kragujevac
| |
| |
ARKANOVA TIGRICA Admin
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? Tue Jun 17, 2008 11:33 pm | |
| | |
|
| |
Гост Гост
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? Tue Jun 17, 2008 11:50 pm | |
| ja se jos razmisljam...al mislim da ce biti kriminalistika(forenzicar)...6 godina fakulteta i jos ove dve srednje..jos jedno 8 godina skole,ako se odlucim za to. |
|
| |
jeca
Број порука : 465 Join date : 06.07.2008 Age : 33 Локација : Пожега-Србија
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? Thu Jul 10, 2008 11:09 pm | |
| Posle osnovne skole sta upisati?Hmm..Gimnazija je za one,koji stvarno zele da uce i zato ko ne zeli da uci i ko nema radne navike,ne treba da upisuje gimnaziju,moj vam je savet..ja sam je upisala,ne kajem se ali je mnoooooogo tesko!!!!necu da vas plasim,ali je tako.. | |
|
| |
ARKANOVA TIGRICA Admin
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? Thu Aug 28, 2008 6:45 pm | |
| TO JE BAD ODLUKA ZA DALJI ZIVOT, A I MNOGO SE NJIH ZEZNU JER SU JOS TINEJDZERI I NE RAZMISLJAJU OZBILJNO O DALJEM SKOLOVANJU. JA SAD TREBA DA UPISEM NESTO ALI NEZNAM STA MOZDA UPISEM NESTO ZA MEDICINU ALI SAVETOVALA BI ONE KOJI TREBA DA UPISU NESTO DA DOBRO RAZMISLE. MOZDA UPISEM MEDICINU ILI MUZICKU SKOLU ILI NISTA | |
|
| |
ZELJKO_ZIVI_CCCC
Број порука : 105 Join date : 14.11.2008 Локација : Tudje necemo,Srbiju nedamo!
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? Fri Feb 20, 2009 11:43 am | |
| 8 Beogradsku gimnaziju | |
|
| |
РСКрајина_Кобра
Број порука : 191 Join date : 02.06.2009
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? Sun Jun 07, 2009 9:37 pm | |
| Па нешто обавезно треба уписати. Е сад шта? ...хм.. па овако.. што се мене лично тиче никада не бих гимназију уписала, из јединог разлога што не знате шта се може десити за 4 године (можда се удате ) хаха па ако не наставите даље, остаћете на гимназији, а са њом тешко да ћете наћи неки бољи посао. Неки опет кажу да не могу одмах након основне одлучити чиме би се бавили у животу, што мислим да није тачно. Већ се то открије до 15. године шта вас привлачи. Тако да сам ја лично више за опцију стручних школа, рецимо медецинска, економска, машинска,... А ако ипак желите да промените образовање и кренете у другом правцу није ни то никакав проблем, положите 1-2 испита и све је решено, а много мање ризикујете. Данас, свеједно нема ништа без факултета. Ни са папиром у рукама није лако, а камоли без њега. Пуно среће свима школарцима и најбитније вам је да упишите оно што заиста волите. | |
|
| |
rgw Гост
| Наслов: rewg Wed Aug 25, 2010 4:29 pm | |
| 13 g |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Sta upisati posle osnovne skole? | |
| |
|
| |